facebook kazması

Laflarımdan nasibini alacak biri de sensin. Bu cehennem sıcağında tüm kinimi kusmak için ekran başındayım sayende. Sen de olmuşsun özenti bir ibne. Şimdi sus ve dinle..

Bir elinde sigara, bir elinde bira. Daha hayatın başındasın. Ama yanlış anlaşılmasın, çok görmüş geçirmişsin aslında. Hayatın anlamını çözmüşsün, efkarlanmışsın, üstüne de bi “cıgara” yakmışsın. O sigaranın neden elinde olduğuna dair en ufak bir fikrin yok. Ama saygı görmek için sigaran olması şart. Profilinde yazdığına göre sen tam bi fırlamasın. Evet fırlama. Eğitim düzeyine göre “fhıRlama xDé” de olabilir. Nargile içmeye gidersen, üstüne de duman üflerken bi fotoğraf çekilip profil resmi yaparsan ne ala. “Késhhhh” oluverdi adın bi anda.

Alışveriş merkezlerindeki o facebook kaşarları tam sana göre. Zaten ikide bir ilişkisi olduğunu cümle aleme duyurduğu çocuk sensin. İnternetten bulduğunuz “güzel” sözler yazarsınız duvarlarınıza. İlişkiniz iyice “sağlamlaştıysa” ikinizin de en kuul fotoğraflarınızı bilgisayarda birleştirip üstüne de “Ashkıııım <3” yazmanızın zamanı gelmiştir. Aşkınızı dağlara taşlara “duvarlara” yazıyorsunuz resmen. Ama ilişkinizin bir son kullanma tarihi var maalesef. O tarihe gelince egonuzu tatmin etmek için …’nun artık ilişkisi yok diye haykırmalısınız arkadaş listenize. Bu sizin sisteminizin bir kuralı. Ayrıca “boşver hacı sana kızmı yok yaf xd” diyecek bi arkadaşın var mutlaka kazma unutma.

Daha söylenecek çok şey var…

susvedinle hakkında

hayatın boyunca dinlenilen sen oldun. bu sefer söz hakkı bende. şimdi sus ve dinle

30 Temmuz 2011 tarihinde Blog içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Yorum bırakın